Välkomna med er anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten

Anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten är sedan en tid tillbaka öppen. Välkomna med er anmälan.

Anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten 2021 är öppen.

Tredje upplagan av Sandbäckens Norrköpingsstafetten som var tänkt att gå av stapeln 2020 blev av kända skäl inställd.

– Nu gör vi allt för att det populära eventet ska kunna genomföras 2021 istället. Vi har satt datumet till onsdag 2 juni. Nu vet vi inte om det kommer att gå att genomföra eventet då, men skulle det inte fungera 2 juni så är sannolikheten stor att det kommer att fungera i slutet av sommaren eller tidig höst, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Fortsätter smittspridningen gå ner, samtidigt som vaccinationerna går enligt plan kommer det att bli lättnader i restriktionerna.

– Att regeringen med idrottsminister Amanda Lind i spetsen tillsammans med Folkhälsomyndigheten håller på att jobba fram en plan för vad som ska gälla för till exempel motionslopp när smittspridningen minskar känns lovande. Det verkar som att den kommer att presenteras i mitten av mars. I mitten av april tar vi beslut om eventet kan genomföras 2 juni eller om vi flyttar fram Sandbäckens Norrköpingsstafetten till sensommaren eller tidig höst, berättar Mikael Grip.

Tack vare ett lyckat samarbete med Fiskeby kan alla skolklasser delta i Sandbäckens Norrköpingsstafetten helt gratis.

Som tidigare meddelats går anmälan för de som anmält sig 2020 över till 2021. Du som redan är anmäld ska alltså inte göra någon ny anmälan om du redan har anmält dig.

Sandbäckens Norrköpingsstafetten är en motionshappening där lagen med fyra deltagare kutar en fyrakilometersbana med start, växling och målgång i Folkparken i hjärtat av Norrköping. Det går också bra att gå första sträckan tillsammans.

ICA Kvantum Mirum Galleria ser till att alla lag får något gott att äta och dricka efter målgång.

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder som vanligt på något gott att äta och dricka efter målgång.

Det är många partners som är viktiga för att Sandbäckens Norrköpingsstafetten ska bli verklighet. Sandbäckens Rör är titelpartner, Castellum, ICA Kvantum Mirum Galleria och Fiskeby är huvudpartners.