Thorell Revision är ny medaljpartner till Sandbäckens Norrköpingsstafetten

“Vi ser verkligen fram emot den 1 juni. Det ska bli superkul, dels att delta med flera lag, men även att vi fått förmånen att dela ut medaljen till alla deltagare”, säger Pontus Bigell.

Pontus Bigell, Tilda Åstrand och Olle Berglund är laddade för Sandbäckens Norrköpingsstafetten den 1 juni

På mindre en än dag fick vi ihop tre lag.  Kul med ett så stort intresse att göra något aktivt med sina kollegor. Vi ställer upp med mixedlagen Thorell Revision/Kredit, Thorell Revision/Debet och Thorell Revision/Kassaflöde.

Vilka är då Thorell Revision?

Vi är en premiumleverantör av revision, redovisningstjänster, löneadministration och rådgivning till företag och organisationer. Vi är 58 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Söderköping, Linköping och Tullinge. Vi är därmed Östergötlands största fristående revisions- och redovisningsbyrå.

Vår vision är att tillhandahålla revision och ekonomisk rådgivning så att våra kunder kan förstå, styra och utveckla sin verksamhet och därmed öka sin konkurrenskraft.

Under vår slogan ”Ett medvetet val” signalerar vi att vi vill vara förstahandsvalet för entreprenörer som vill driva företag men även för framtida medarbetare och samarbetspartners. Våra kunder uppskattar oss och för dem är vi ”Ett medvetet val”. Det innebär att vi har deras fulla förtroende att hantera de mest känsliga och avgörande frågorna.

Våra tjänster skapar förutsättningar för kontakter och affärer mellan företag och deras olika intressenter. Trovärdigheten på marknaden ökar, vilket blir alltmer viktigt, i takt med att affärer blir mer komplexa och allt oftare internationella.

Flera av våra medarbetare är unga och det inspirerar. Kul att se drivet och viljan att utveckla sig själv och andra. Eget ansvar med stor frihet och marknadens bästa arbetsverktyg skapar en arena för individuell utveckling som vi är stolta över att erbjuda. Kontinuerligt erfarenhetsutbyte och ett coachande ledarskap är viktiga framgångsfaktorer för utveckling.

Vi gör så mycket vi kan för att underlätta vardagen för våra medarbetare. Det ska gå att kombinera familjelivet med en yrkeskarriär hos oss.

Friskvård är en viktig del i detta och där är Sandbäckens Norrköpingsstafetten en naturlig del. Vi ordnar även flera olika föreläsningar kopplade till träning och hälsa för våra medarbetare.

Att få förmånen att vara medaljpartner vid Norrköpingsstafetten ser vi som en stor möjlighet att ytterligare öka intresset för att röra på sig.

Vi ser fram emot en härlig kväll i Folkparken!

Thorell Revision har sitt huvudkontor på Söderleden 104 i Norrköping.

www.thorell-revision.se