Sandbäckens Rör stolt titelsponsor

Sandbäckens Rör är stolt titelsponsor till Norrköpingsstafetten.

Thomas Stjärnborg och Felix Olsson ser fram emot Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

– Vi tror på konceptet på en stafett för att locka folk att röra på sig och vi vill som företag synas i ett bra och hälsosamt sammanhang. Att samarbeta med Norrköpingsstafetten ser vi som ett långsiktigt åtagande. Vi vill att så många som möjligt av våra medarbetare är med och går, joggar eller springer Sandbäckens Norrköpingsstafetten, säger Thomas Stjärnborg, vd  för Sandbäckens Rör i Norrköping.

Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av installation och service av rörtekniska lösningar. Verksamheten erbjuder marknaden kostnadseffektiva tjänster inom VVS, kyla, sprinkler, fjärrvärme, industriella processer och medicinska gaser. Koncernen är idag etablerade genom egna dotterbolag på ett 20-tal orter i Sverige och har tillsammans drygt 550 medarbetare. I koncernen ingår även Mälarsprinkler AB och Sprincom AB. Från och med första kvartalet 2018 ingår även Rörproduktion Sverige AB i Sandbäckens koncernen.

– Stark lokal förankring med entreprenörsanda och korta beslutsvägar är viktigt för oss. Liksom engagerade medarbetare och chefer som känner trygghet och kan utvecklas. Vår företagskultur och vårt varumärke präglas av vår värdegrund, närhet, engagemang och kundnytta, berättar Thomas Stjärnborg som själv kommer att stå på startlinjen i ett av Sandbäckens lag den 7 juni.

Thomas och hans medarbetare kommer att se till att bjuda in många kunder till Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

–  Ja, Vi kommer  att bjuda in så många av våra kunder vi kan att vara med i stafetten. Dels för att vara med i själva loppet, men dels lika mycket för att ha en trevlig träff och samvaro  i vårt tält i tävlingsområdet i Folkparken, säger Thomas Stjärnborg.