Sandbäckens Norrköpingsstafetten inställt 2020

Tyvärr tvingas vi ställa in årets upplaga av Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

– Vi har gjort allt som står i vår makt och flyttat fram eventet från sommaren till hösten och hoppats att restriktionerna med 50 personer som max i folksamlingar skulle ändras, säger Mikael Grip från tävlingsledningen. 

Med bara några veckor kvar till loppet den 24 september kan vi inte vänta längre, utan måste ställa in årets upplaga av eventet som varit en succé i Folkparken 2018 och 2019 med över 200 lag och mer än 800 deltagare.

– Det känns självklart jättetråkigt, men är ingenting vi kan råda över. Nu får vi istället tillsammans med våra partners ta sikte mot en riktig härlig motionshappening i juni 2021, berättar Mikael Grip. 

Sandbäckens Norrköpingsstafetten handlar om en stafett med festlig inramning, där lagen tar sig an 4×4 kilometer.

 – Att Jönsbergska Idrottsskola var med i år och satsade hårt på Sandbäckens Norrköpingsstafetten känns förstås både roligt och lite tråkigt nu när eventet inte blir av. Det är ett unikt koncept att alla skolor kan delta helt gratis tack vare Fiskeby Board, förklarar Mikael Grip.

När det gäller betalda anmälningsavgifter så flyttas de över till nästa års lopp.  

– Vill man ha sin anmälningsavgift tillbaka, så ordnar vi det också. Men vår önskan är att de flesta vill behålla sin startplats och då behöver man heller inte anmäla sig igen, förklarar Mikael Grip.

Kontakt: Mikael Grip 0703733117  och Stefan Fransson 0705529055