Sandbäckens Norrköpingsstafetten flyttas till 8 september

Sandbäckens Norrköpingsstafetten flyttar årets event från 2 juni till onsdagen 8 september.

Sandbäckens Norrköpingsstafetten flyttas till onsdag 8 september.

– Det är aldrig roligt att behöva flytta ett lopp. Men det känns ändå som ett bra beslut nu när restriktionerna i spåren av pandemin ser ut som de gör. Förhoppningen är att situationen ser mycket bättre ut i september när stora delar av befolkningen fått vaccin, säger tävlingsledaren Mikael Grip och fortsätter:

– Våra partner med Sandbäckens Rör i spetsen har full förståelse för beslutet vi tvingats ta och ser fram mot motionsfesten i Folkparken i början på september.

Det är då den tredje upplagan av Sandbäckens Norrköpingsstafetten är planerad att äga rum. Som vanligt är det 4×4 kilometer som gäller med start, växling och mål i Folkparken. Se mer information i inbjudan.

– Att vi kan erbjuda alla skolklasser att delta helt gratis även i år är vi mycket glada för. Det är tack vare stöttningen vi får från Fiskeby som gör det möjligt även 2021. Något som bland annat Jönsbergska Idrottsskolan nappat på och kommer gå allin på. Är du lärare, rektor eller förälder till barn i skolålder, gäller både grundskola och gymnasium kolla in följande sida. 

Ni som har anmält lag behöver inte göra någonting. Er anmälan flyttas automatiskt till 8 september.

Vi ses i löparspåren och glöm inte att bansträckningen finns på loppets hemsida om ni vill provkuta.

Till anmälan: