Nu öppnar vi anmälan till 2022 års Sandbäckens Norrköpingsstafetten

Nu öppnar vi anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Onsdagen 1 juni 2022  är det dags för fjärde upplagan av motionsfesten i hjärtat av Norrköping. Som vanligt är start-växlings- och målområdet förlagt till Folkparken.

Fram tills den 31 januari är det billigast att anmäla sig till Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Arkivbild: Magnus Andersson

Nytt för den här gången är att vi har en mer tydlig prisstege för anmälan. Allra billigast att anmäla ett lag är det fram tills 31 januari, då det bara kostar 500 kronor. Sedan höjs anmälningsavgiften ju närmare den 1 juni vi kommer. Det är som vanligt fyra kilometer som gäller, där de fyra deltagarna i laget turas om att springa samma slinga. Det finns sju klasser, Herr, dam, mixed med eller utan tidtagning. Vill man gå stafetten, så gör man det gemensamt på första sträckan.

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder alla deltagare i Sandbäckens Norrköpingsstafetten på picknick. Arkivbild: Magnus Andersson

Efter målgången samlas ditt lag till en härlig picknick i gröngräset. Picknicken bjuder ICA Kvantum Mirum Galleria på.

Även 2022 ser Fiskeby Board till att alla skolklasser, både grundskola och gymnasieskola kan delta i Sandbäckens Norrköpingsstafetten helt gratis.

Givetvis får alla en medalj som bevis på sin fina prestation efter målgången.

Varmt välkommen med ditt lags anmälan: