Nu öppnar anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten 2024

Den 5 juni 2024 är det dags för sjätte upplagan av Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Som vanligt är det 4×4 kilometer som gäller. Det vill säga bilda ett lag på fyra personer och spring fyra kilometer var. Tack vare Fiskeby Board deltar alla skolor och ungdomsföreningar helt gratis.

5 juni 2024 är det dags för motionsfesten Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Arkivbild: Magnus Andersson

Nu öppnar anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten med datum 5 juni 2024. Som vanligt är start, växling och målgång förlagd till Folkparken, mitt i Norrköping.

Klasserna som erbjuds är mixed, dam och herr, med eller utan tidtagning. Det finns också en gåklass, då lagen går första sträckan gemensamt. Varje lag består av fyra personer, som turas om med att springa samma fyrakilometerssträcka (4×4 kilometer). Mixedlagen kan bestå av en man och tre kvinnor, tre män och en kvinna eller förstås två män och två kvinnor.

Gångare, joggare och löpare kommer att mötas av peppande musik utmed hela banan.

Alla skolor och ungdomsföreningar deltar helt gratis i Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Arkivbild: Magnus Andersson

Fiskeby Board gör det möjligt för alla skolklasser och ungdomsföreningar att delta helt gratis i Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Mer information om ungdomsanmälan hittar ni här.

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på sallad och dryck efter målgång. Arkivbild: Magnus Andersson

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på sallad och dryck efter målgång. Azets ser till att alla deltagare får en snygg medalj efter målgång. Finspångs Brunnsborrning bjuder på jordens bästa sportdryck.

Vi ses den 5 juni, när det är dags för motionsfesten Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Bilda ett lag redan nu och var med om en skön kväll med härlig samvaro och motionsglädje.

Mer information hittar ni på loppets hemsida: 

Direkt till anmälan: