Nu öppnar anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten 2023

På årets första dag öppnar vi anmälan till Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Vi gör det med en nyrenoverad och mer användarvänlig hemsida. Dessutom sänker vi priset för att delta över hela linjen.

Den 7 juni 2023 är det dags för femte upplagan av Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Arkivbilder: Magnus Andersson

När allt annat går upp i pris, kan vi tack vare starka samarbetspartners sänka anmälningsavgiften till Sandbäckens Norrköpingsstafetten 2023.

Från och med 1 januari till 12 februari är det riktigt billigt, då det endast kostar 400 kronor att anmäla ett lag. Från och med 13 februari till 28 maj kostar det 600 kronor, vilket är det nya ordinarie priset, att anmäla ett lag. Efteranmälan från och med 29 maj till 7 juni kostar 800 kronor.

Femte upplagan av Sandbäckens Norrköpingsstafetten arrangeras onsdag 7 juni. Som vanligt är start, växling och målgång förlagd till Folkparken, mitt i Norrköping.

Klasserna som erbjuds är mixed, dam och herr, med eller utan tidtagning. Det finns också en gåklass, då lagen går första sträckan gemensamt. Varje lag består av fyra personer, som turas om med att springa samma fyrakilometerssträcka (4×4 kilometer). Mixedlagen kan bestå av en man och tre kvinnor, tre män och en kvinna eller förstås två män och två kvinnor.

Gångare, joggare och löpare kommer att mötas av peppande musik utmed hela banan.

 

Fiskeby Board gör det möjligt för alla skolklasser och ungdomsföreningar att delta helt gratis i Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Norrköpingstafetten

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på sallad och dryck efter målgång. Thorell Revision ser till att alla deltagare får en snygg medalj. Finspångs Brunnsborrning bjuder på jordens bästa sportdryck.

Vi ses den 7 juni, när det är dags för motionsfesten Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Mer information hittar ni på loppets hemsida: 

Direkt till anmälan: