Jönsbergska satsar på Sandbäckens Norrköpingsstafetten

Jönsbergska Idrottsskola går allin på Sandbäckens Norrköpingsstafetten och utmanar alla andra skolor att göra samma sak.

Jönsbergska satsar för fullt på Sandbäckens Norrköpingsstafetten 8 september 2021.

– Det ska bli jättekul. Vi hoppas på en härlig kväll med skön samvaro med elever, föräldrar och lärare, säger Joel Törndahl, idrottslärare på Jönsbergska.

Joel gillar att det går att mixa lagen hur som helst på de 4×4 kilometerna och vill man går det också bra att gå första sträckan gemensamt.

Totalt går det 312 elever från årskurs 4 till årskurs 9 på skolan.

Joel Törndahl är idrottsslärare på Jönsbergska.

Det hörs på namnet att idrott står högt i kurs på Jönsbergska idrottskolan!

– Ja, alla elever har idrott en timme varje dag. Vi har en allmän idrottsprofil på skolan där vi under året arbetar både brett och djupt med idrott och hälsa. Bland annat löpning då, berättar Joel.

Vill din skola göra samma sak som Jönsbergska kontakta då tävlingsledaren Mikael Grip 0703-733117, eller via kontaktformuläret på loppets hemsida: www.norrkopingsstafetten.se

Att alla skolor har förmånen att delta helt gratis i Sandbäckens Norrköpingsstafetten tackar vi vår partner Fiskeby för. Efter målgång blir det medalj från Promotionhuset och picknick från ICA Kvantum Mirum Galleria. Start och mål är som vanligt förlagt i Folkparken. Vi ses den 8 september.

Till Jönsbergskas hemsida: 

OBS! Sandbäckens Norrköpingsstafetten genomförs enligt riktlinjerna om max 900 deltagare i start- och målområdet.