ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på picknick

Mikael GripNyheter

Det är ICA Kvantum Mirum Galleria som ser till att du och ditt lag kan samlas kring en härlig picknick i Folkparken efter att ditt lag kommit i mål.

Mattias Georgson, Marie Anderstedt, Christian Anderstedt och Patrik Strömberg är laddade för att ge alla deltagare i Sandbäckens Norrköpingsstafetten en god picknick efter målgången i Folkparken.

– Vi vill stå för hälsa och få folk att må bra. Vi arbetar mycket med ICA:s grundläggande värderingar i butiken för att alla ska kunna äta nyttigt och hälsosamt. Att vara bäst på frukt och grönt är något vi jobbar hårt för, säger Christian Anderstedt, ICA-handlare på ICA Kvantum Mirum Galleria.

ICA Kvantum Mirum Galleria, som är en huvudpartner till Sandbäckens Norrköpingsstafetten, kommer att ha personal på plats i Folkparken den 1 juni för att dela ut den härliga picknicken efter målgången.

– Det kommer att bli en väldigt bra picknick, med många nyttiga och hälsosamma produkter bestående av sallad, frukt och dryck, berättar Christian.

ICA Kvantum Mirum Galleria gör mycket av det du kan köpa i butiken från grunden.

– Vår catering med smörgåstårtor, egen mat, räkmackor och baguetter är stor, berättar Christian.

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på picknick.

Enkelhet och glädje genomsyrar verksamheten och samarbeten med lokala företag är många.

– I vår manuella fiskdisk handlar det om sann matglädje. Vi har ett brett utbud och fiskdisken är absolut en avdelning vi får mycket beröm för och något jag vill satsa på framåt, säger Christian Anderstedt.

Den tydliga målsättningen för ICA Kvantum Mirum Galleria är att hela tiden tillhandahålla ett prisvärt vardagssortiment som innehåller allt från premium till ekologiskt.

Till hemsidan för ICA Kvantum Mirum Galleria: