ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på picknick

Det är ICA Kvantum Mirum Galleria som ser till att du och ditt lag kan samlas kring en härlig picknick i Folkparken efter att ditt lag kommit i mål.

Mattias Georgson, Marie Anderstedt, Christian Anderstedt och Patrik Strömberg är laddade för att ge alla deltagare i Sandbäckens Norrköpingsstafetten en god picknick efter målgången i Folkparken.

– Vi vill stå för hälsa och få folk att må bra. Vi arbetar mycket med ICA:s grundläggande värderingar i butiken för att alla ska kunna äta nyttigt och hälsosamt. Att vara bäst på frukt och grönt är något vi jobbar hårt för, säger Christian Anderstedt, ICA-handlare på ICA Kvantum Mirum Galleria.

ICA Kvantum Mirum Galleria, som är en huvudpartner till Sandbäckens Norrköpingsstafetten, kommer att ha personal på plats i Folkparken den 1 juni för att dela ut den härliga picknicken efter målgången.

– Det kommer att bli en väldigt bra picknick, med många nyttiga och hälsosamma produkter bestående av sallad, frukt och dryck, berättar Christian.

ICA Kvantum Mirum Galleria gör mycket av det du kan köpa i butiken från grunden.

– Vår catering med smörgåstårtor, egen mat, räkmackor och baguetter är stor, berättar Christian.

ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på picknick.

Enkelhet och glädje genomsyrar verksamheten och samarbeten med lokala företag är många.

– Nu är matpriserna på allas läppar och även om jag inte kan säga att vi är billigast, vi sponsrar trots allt evenemang som Norrköpingstafetten vilket inte den billigaste aktören gör, så är vår prisnivå rekordlåg! Vi tål att jämföras och idag är det inte svårare än att öppna varje butiks webbhandel för att bilda sig en uppfattning om prisbilden, säger Christian Anderstedt.

Till hemsidan för ICA Kvantum Mirum Galleria: