Hämta nummerlapparna hos XXL och få exklusiv rabatt

Tisdag 6 juni är det dags för nummerlappsutdelning på XXL i Norrköping. Passa på att hämta ditt lags nummerlapp på XXL och få en rabattkupong värd 20 procent på ett köp. 

Alla som hämtar sitt nummerlappskuvert hos XXL får en rabattkupong på 20 procent till ett köp på XXL Norrköping. Rabattkupongen gäller varor till ordinarie pris. Det kommer också finnas med en rabatt på köp av cykel med 15 procent rabatt på ordinarie pris.

Nummerlappsutdelningen äger rum mellan klockan 11-16.30 tisdagen 6 juni. En person i respektive lag hämtar ut sitt lags nummerlappskuvert. I kuvertet finns fyra nummerlappar och säkerhetsnålar till alla nummerlappar. Den som hämtar nummerlappskuvertet får fyra rabattkuponger till alla lagmedlemmar.

Det går också att hämta nummerlappskuverten i start- och målområdet i Folkparken på tävlingsdagen onsdag 7 juni, senast 30 minuter innan starten 18.30.

Både på XXL och i Folkparken går det bra att efteranmäla lag.

XXL lottar också ut 12 presentkort a´500 kronor till tre lag oavsett hastighet i Sandbäckens Norrköpingsstafetten. 4 presentkort till ett lag i damklassen, 4 presentkort till ett lag i herrklassen och 4 presentkort till ett lag i mixedklassen.

Till XXL:s hemsida: