Fiskeby bjuder alla skolelever i Norrköping på anmälningsavgiften

Fiskeby Board ser till att alla skolelever i Norrköpings kommun får chansen att gå, jogga eller springa Sandbäckens Norrköpingsstafetten helt gratis.

Elin Malke och Julia Brinkman från Fiskeby Board välkomnar alla skolelever i Norrköping att vara med i Sandbäckens Norrköpingsstafetten helt gratis. Foto: Magnus Andersson

– Det känns riktigt spännande och roligt att vi kan fortsätta bjuda alla skolor i Norrköping som vill delta i Norrköpingsstafetten på anmälningsavgiften. Vi är extra glada över den här satsningen, då vi starkt tror på att dessa typer av aktiviteter gynnar människors hälsa och välmående.  Fiskeby är måna om att personalen ska må bra och prioriterar hälsa högt, därför är vi extra glada att Fiskeby är en av huvudsponsorerna till Sandbäckens Norrköpingsstafetten, säger Elin Malke, marknadskoordinator på Fiskeby Board.

– Vi är 285 anställda och har valt att sponsra all vår personal och hoppas att få ihop så många lag som möjligt ifrån vår sida. Vi tror och hoppas att denna lagstafett ska kunna locka fler just av den anledningen att man tävlar/aktiverar sig i lag vilket gör att man kan pusha och hjälpa varandra, berättar Elins kollega Julia Brinkman, som är säljkoordinator på Fiskeby.

Att Fiskeby Board gör den här satsningen är unikt för lopp i Sverige.

– Det är verkligen en bra sak för folkhälsan. Barn och ungdomar behöver röra på sig mer. Ett lopp kan förstås inte göra allt, men det kan ändå få barn och ungdomar att få in rörelse och motion mer i sitt tänk. Vi är verkligen glada och tacksamma för Fiskebys engagemang. Erbjudandet gäller både elever i grundskolan och på gymnasiet, säger tävlingsledaren Mikael Grip och fortsätter:

– Vår förhoppning som arrangör är att så många skolor som möjligt ska nappa på det här erbjudandet och göra något roligt i Folkparken, med motion och social samvaro. Vill man inte springa så kan man gå första sträckan tillsammans. Självklart ingår allt som till exempel medalj och picknick även till alla elever.

Fiskeby Board producerar och säljer kartong av 100 procent returpapper och har varit verksamma i Norrköping sen 1637. Hållbarhetsfrågor har länge varit en naturlig del i Fiskebys verksamhet då företaget bidrar till ett hållbart samhälle genom att bland annat använda återvunnen fiber och förnybar energi.

Är du lärare eller på något sätt undrar hur det går till att anmäla just din skola eller klass helt gratis till Sandbäckens Norrköpingsstafetten kontakta tävlingsledaren Mikael Grip på 0703-733117 eller mikael@norrkopingsstafetten.se

Mer info skolanmälan: