Har du personal med spring i benen?

Riksbyggen utmanar alla andra företag i Norrköping att delta i Sandbäckens Norrköpingsstafetten.

Nina Rydingsvärd på Riksbyggen i Norrköping utmanar alla företag att delta i Motionsfesten Sandbäckens Norrköpingsstafetten den 7 juni.

– Gemensamma friskvårdaktiviteter bidrar till en god hälsa hos våra medarbetare, man blir piggare och gladare och framförallt stärker det gemenskapen i företaget. Vi tycker detta är ett fantastiskt tillfälle att göra något kul tillsammans och dessutom testa detta nya lopp som passar alla. De som vill springa gör det och de som vill gå gör det – gå kan alla! Vi sätter upp ett stort tält vid start/mål och där kommer vi äta vår picknick och grilla efter loppet, säger Nina Rydingsvärd, säljansvarig fastighetsförvaltning på Riksbyggen.

Hur många lag tror du det kommer från Riksbyggen?

– Minst tio lag.

I det företagsutskick som nyligen gick ut till 4 300 företag i Norrköping kan man se inställningen hos Nina Rydingsvärd och några av hennes kollegor.

– Ha, ha. Ja, det blev bra. För oss är det självklart att arbeta aktivt med insatser som främjar hälsan och trivseln hos medarbetarna. Vi ser bara fördelar med det och har allt att vinna, såväl för den enskilde medarbetare och för oss som företag.

Personal från Riksbyggen är taggade inför Sandbäckens Norrköpingsstafetten 7 juni.

Riksbyggen utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av landets ledande fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.
Vår företagsidé  är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla. Vi finns på 180 platser i Sverige och har 78 års erfarenhet av att utveckla, förvalta, stödja och förbättra bostadsrättsföreningar och deras fastigheter.

Nyfiken på Riksbyggen – kontakta Nina Rydingsvärd på 011-21 95 04, nina.rydingsvard@riksbyggen.se

Vill du som är företagare komma i kontakt med arrangören för att diskutera ett bra upplägg för er personal så kontakta Mikael Grip (0703-733117) eller Stefan Fransson (0705-529055).

Tält hyr ni med fördel av Rent a Tent.