ICA Kvantum Mirum Galleria bjuder på festlig och nyttig picknick

Mikael GripNyheter

Det är ICA Kvantum Mirum Galleria som ser till att du och ditt lag kan samlas kring en härlig picknick i Folkparken efter att ditt lag kommit i mål.

Joakim Söderlund och hans personal från ICA Kvantum Mirum Galleria kommer även i år att bjuda på en härlig picknickpåse till ditt lag. Arkivbild: Magnus Andersson

– Vi vill stå för hälsa och få folk att må bra. Vi arbetar mycket med ICA:s grundläggande värderingar i butiken för att alla ska kunna äta nyttigt och hälsosamt. Att vara bäst på frukt och grönt är något vi jobbar hårt för, säger Joakim Söderlund, ICA-handlare och ägare till ICA Kvantum Mirum Galleria.

ICA Kvantum Mirum Galleria, som är en huvudsponsor till Sandbäckens Norrköpingsstafetten, kommer att ha personal på plats i Folkparken den 5 juni. Dels för att delta i loppet och dels för att själva dela ut picknickpåsarna till deltagarna.

– Det kommer att bli en väldigt bra picknickpåse, med många nyttiga och hälsosamma produkter. Exakt vad det blir får vi återkomma till längre fram. Vi har många i personalen som gillar att röra på sig på olika sätt, så det kommer att bli en hel del lag härifrån, berättar Joakim Söderlund.

Vad kan vara bättre än att samlas kring en picknickpåse i gröngräset efter att laget är i mål. Arkivbild: Magnus Andersson

ICA Kvantum Mirum Galleria gör mycket av det du kan köpa i butiken från grunden. Till exempel finns ett eget bageri där du kan handla nybakat bröd sju dagar i veckan.

Enkelhet och glädje genomsyrar verksamheten och samarbeten med lokala företag är många.

– I vår manuella delikatessdisk handlar det om sann matglädje. Självklart finns det lokal fångad fisk under säsong. Vår catering är också något alldeles extra. Vår målsättning är hela tiden att tillhandahålla ett prisvärt vardagssortiment som innehåller allt från premium till ekologiskt, säger Joakim Söderlund.